Čišćenje Joomla stranica zaraženih virusima i malwareom

Imate web stranicu na Joomli zaraženu nekim virusom i želite je što prije vratiti online u ispravno stanje?
Ne tražite dalje - mi vam nudimo rješenje u obliku naše specijalizirane usluge za skeniranje i uklanjanje virusa s vaših zaraženih Joomla web stranica.

Slično kao i Čišćenje zaraženih web stranica bilo koje vrste naša usluga Čišćenje Joomla stranica zaraženih virusima i malwareom specijalizirana je usluga za čišćenje web stranica koje su izrađene na Joomla CMS sustavu za upravljanje sadržajem. S obzirom da nam je jedna od glavnih djelatnosti izrada web stranica temeljenih na Joomla CMS sustavu, s pravom možemo reći da u potpunosti poznajemo Joomla sustav te znamo sve njegove prednosti i nedostatke. To posebno dolazi do izražaja u slučaju zaraženih web stranica na Joomli, te ih u tom slučaju u najkraćem roku možemo počistiti/popraviti te izvršiti sve potrebne zakrpe i nadogradnje odnosno postupke za sprječavanje ponovnog hackiranja iste web stranice. Ne može se garantirati 100% da stranica neće ponovno biti hackirana, jer se nove prijetnje pojavljuju svakog dana, ali sigurno će biti daleko otpornija nakon naše intervencije.

Kako znate da Vam je Joomla web stranica zaražena?

  • na vašoj Joomla web stranici pojavljuje se poruka Reported Attack Site (Prijavljena zloćudna stranica)
  • promijenjen je izgled i sadržaj vaše Joomla web stranice (deface napad) preko čega hackeri ostavljaju svoje prepoznatljive i stilizirane poruke (Hacked by...) vrlo često uz glazbenu podlogu
  • hosting vam je suspendirao stranicu zbog prijavljenih zloćudnih kodova te od vas traži da počistite stranicu i nadogradite Joomla izvorni kod na najnoviju verziju, kako bi vam nakon toga vratili stranicu u pogon

Koristeći ogromno iskustvo u hostingu i održavanju web servera, izradi i održavanju svih vrsta web stranica, kao i veliko iskustvo u radu s Joomla CMS sustavom, te upotrebom specijalizirane aplikacije za skeniranje (razvijene od našeg developerskog tima) spremni smo otkloniti sve vrste problema na vašoj Joomla web stranici te ju učiniti sigurnijom i otpornijom na napade.

Obratite nam se s punim povjerenjem putem naših kontakata u rubrici Kontakt, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku i riješiti vam problem:

ExaByte d.o.o.
TechPark Varaždin, Zagrebačka 89
HR-42000 Varaždin
+385 42 492 129
+385 98 896 123
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.