Mobilne aplikacije

Pametni telefoni i tablet uređaji u posljednje vrijeme u velikom su zamahu, te doslovno preplavljuju tržište mobilnih telekomunikacija i uređaja. Njihova popularnost i broj korisnika raste iz dana u dan, te su sasvim opravdane prognoze kako će se u skoroj budućnosti otvoriti više web stranica za mobilne uređaje nego za računala. Paralelno s tim još više će porasti potražnja za specijaliziranim mobilnim aplikacijama. Već danas mobilne aplikacije predstavljaju čimbenik koji je najviše pridonio naglom porastu tržišta pametnih telefona i glavni su nositelj mobilne revolucije.

Naš tim već danas uspješno prilagođava web stranice za mobilne uređaje, te izrađuje kvalitetne, pametno dizajnirane i učinkovite mobilne aplikacije.

Izrada web stranica i aplikacija za mobilne uređaje nešto je kompliciranija od izrade klasičnih verzija za računala. Danas na tržištu postoji veliki broj različitih pametnih telefona koji koriste različite operativne sustave i preglednike za surfanje internetom, pa sadržaj treba prilagoditi posebno za svaki od njih. Sljedeća važna karakteristika je što su mobilni uređaji daleko manji od monitora računala, pa sadržaj treba optimalno smjestiti na manje ekrane, a osim toga i same veličine ekrana variraju od uređaja do uređaja.

Na pametnim telefonima i tablet uređajima cilj je optimizirati sadržaj na samo najvažnije informacije. Prevelika količina teksta i linkova nije poželjna, a zbog touch screena navigacijske tipke trebaju biti dovoljno velike da ih se prstom lako može aktivirati.

Razvijamo mobilne aplikacije u skladu s Vašim potrebama i očekivanjima i to za sljedeće operacijske sustave: Apple iOS, Google Android i Windows Phone 7