Web programiranje

Pored svih ostalih usluga vezanih uz web tehnologije koje nudimo, izrada prilagođenih web aplikacija naša je primarna djelatnost.

U današnje vrijeme vrijedi nepisano pravilo da tvrtke bez vlastitih web stranica gotovo da na tržištu i ne postoje. No, osim prezentacijskih web stranica s osnovnim informacijama, sve češće se javljaju potrebe za složenijim web stranicama koje zbog prirode posla zahtijevaju određene web aplikacije. Zašto “samo imati” web stranicu, zar ne bi bilo idealno da se poslovanje, ili dio posla odvija preko web stranice!? U tom slučaju potrebne su vam kvalitetne i za vas skrojene aplikacije.

Na tržištu postoje gotovi web programi, komponente, moduli koji se samo do određene granice mogu primijeniti za pojedine poslovne potrebe, no nakon toga potrebno je aplikaciju razvijati dalje bilo zbog manjka funkcionalnosti, ili zbog prilagodbe konkretnom poslovnom sustavu. No, to je opće poznata stvar da svako poslovanje ima svoje specifične zahtjeve i funkcionira na drugačiji jedinstven način.

Upravo iz tog razloga, a i zbog toga što nam najčešće klijenti dolaze sa svojim idejama i željama kako bi programski sustav trebao funkcionirati, razvijamo projekte od nule te takve ideje pretvaramo u kvalitetne aplikacije koje donose profit. Takve situacije naša su specijalnost i nema izazova kojem nismo dorasli.

Posebnu pozornost posvećujemo sigurnosti. Uzalud vam najbolja aplikacija na svijetu s odličnim funkcijama, ako neki iskusniji korisnik interneta može srušiti vašu web stranicu, ili ugroziti poslovanje provalom u programski sustav.

Kod nas možete realizirati sve vaše ideje, bilo da gradite jednostavnije web stranice, ili trebate forum, online web shop, katalog proizvoda, custom portal, izradu i prilagođavanje vlastitih društvenih mreža, integraciju s popularnim društvenim mrežama (Facebook, Twitter), zatim teme, pluginove, komponente ili module za različite CMS sustave, a spremni smo vam ponuditi i izradu softvera za multi-level marketing, prilagodbu CRM i ERP sustava, integraciju CRM sustava s VoIP tehnologijom, implementaciju različitih API-ja, itd.

Izrađujemo sve vrste aplikacija prema korisničkim zahtjevima. Pri tome koristimo PHP, MySQL, JavaScript i AJAX tehnologije, kao i različite PHP frameworke od koji najviše Zend i Cake.